Planten

Totaal: 87 producten
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-30 van 87

Van hoog naar laag sorteren

Planten

Op zoek naar mooie planten voor binnen of buiten? Wij hebben een uitgebreid assortiment dat bestaat uit allerlei plantensoorten. Voor binnen hebben wij een groot aanbod kamerplanten en voor buiten planten, bollen en zaden. Daarnaast hebben wij ook nog prachtige kunstplanten voor de liefhebbers.

Groot assortiment voor de beste prijs

Wanneer je op zoek bent naar planten ben je hier op de juiste webshop. Met tientallen soorten planten is er voor iedereen wel een plant te vinden die in de smaak valt. Planten zijn verkrijgbaar in diverse vormen, maten en kleuren.

Groenblijvende planten

Deze planten behouden het hele jaar hun bladeren en groene kleur. Van deze planten kan je dus het hele jaar door genieten, ze blijven prachtig en vol van kleur en blad. Een leuk feit over groenblijvende tuinplanten is dat deze door vogels en insecten als schuilplaats worden gebruikt in de winter.

Bloembollen

Het planten van bloembollen is iets dat je niet mag vergeten in de herfst. Een zee van bloemen hoort bij het voorjaar! Wanneer je in de herfst bollen plant zal je er in het voorjaar veel plezier van hebben. Ook kan je in het voorjaar bloembollen planten als je wilt dat ze in de zomer gaan bloeien. Tevens kan je bloembollen ook prima in bloempotten planten. De afwatering van de bloempot is in dit geval wel belangrijk. Zorg dus voor een goede afwatering van de bloempot, zo voorkom je dat de de bollen gaan rotten.

Kunstplanten

Wanneer je geen groene vingers hebt of allergisch bent voor planten zijn kunstplanten een uitstekende uitkomst. Tegenwoordig zijn kunstplanten bijna niet meer met het oog te onderscheiden van echte planten. Wij hebben een assortiment van kleine en grote kunstplanten.

Online planten kopen

Koop jouw favoriete plant in onze webshop voor de beste prijs. Binnen enkele stappen bestel je de planten, die vervolgens bij jou thuis geleverd worden. Zo hoef je nooit meer op een drukke zaterdag het tuincentrum af te struinen op zoek naar planten. Dit is toch veel makkelijker?