Vijver

Totaal: 236 producten
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-30 van 236

Van hoog naar laag sorteren

Vijver

Een vijver in de tuin is natuurlijk prachtig en het laat je elke dag weer tot rust komen in de tuin. In onze webshop vind je een ruim assortiment aan vijver producten. Van voorgevormde kunststofvijvers tot pompen en onderhoudsmiddelen. Wij hebben alles voor het aanleggen en onderhouden van je vijver.

Folie en voorgevormde vijvers

Voor het aanleggen van een vijver heb je keuze uit twee mogelijkheden. Het zelf aanleggen van een vijver of het laten aanleggen door een hovenier. In beide gevallen is er folie of een voorgevormde vijver nodig. Van beide hebben wij een ruim assortiment waarmee je de basis voor de vijver in je tuin kan aanleggen.

Vijverpompen

Na het aanleggen van de basis van je vijver ben je er nog niet. Vrijwel iedere vijver heeft een vijverfilter en vijverpomp nodig. De vijverfilter zorgt ervoor dat het water helder blijft en dat er geen algengroei in de vijver ontstaat. Een pomp zorgt ervoor dat het water blijft stromen. Samen vormen deze producten een goede basis voor de planten en eventuele vissen in jouw vijver.

Vijver onderhouden

Een vijver moet goed onderhouden worden om er lang plezier van te hebben. Daarom hebben wij een breed assortiment onderhoudsmiddelen. Deze onderhoudsmiddelen zorgen ervoor dat jouw vijver mooi blijft en dat de waterplanten het geweldig blijven doen.