Kassen

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Tuinkassen

Ben je iemand met groene vingers, hou je van zelf kweken en heb je ruimte voor een tuinkas? Wij hebben een ruim aanbod aan tuinkassen, van klein tot groot. Voor iedere tuin hebben wij wel een passende tuinkas in ons assortiment.

Voordelen van een tuinkas

Kweekseizoen verlengen

Kan je geen genoeg krijgen van het zelf kweken? Met een tuinkas verleng je het kweekseizoen. Doordat de kassen zijn gemaakt om snel warm te worden, kan er met de eerste voorjaarszon de kweek al gestart worden. Eventueel is het met een tuinkas ook mogelijk om in de winter door te kweken door gebruik te maken van een verwarming in de kas. Zo geniet je het hele jaar door van verse groenten, fruit, kruiden en mooie planten.

Bescherming

Een kas biedt planten en bloemen optimale bescherming tegen de verschillende weersomstandigheden. Van warmte, kou, tot veel neerslag, een tuinkas beschermt. Vooral kleine planten kunnen niet tegen teveel regen, dat een tuinkas beschermt tegen regen is dan ook een groot voordeel ten opzichte van een moestuin of kweektafel.

Naast bescherming tegen de weersomstandigheden biedt een kas ook bescherming tegen vogels en vliegende insecten. Vooral vogels kunnen door het uit de grond halen van zaden schade aanrichten. Met een kas kunnen insecten en vogels de grond met de zaden nauwelijks bereiken, wat een groot voordeel is voor een mooie oogst.

Verse groenten en mooie bloemen

Door zelf groenten en bloemen te kweken bespaar je veel geld op kosten die je zonder tuinkas maakt. Bijvoorbeeld het kopen van groenten en bloemen. Ook zijn de groenten die je zelf kweekt onbespoten en hebben ze vaak meer smaak dan groenten uit de supermarkt.

Tuinkassen leverancier

Wij zijn dé leverancier van kwalitatieve en voordelige tuinkassen door heel Nederland. De kassen in ons assortiment zijn gemaakt van de beste materialen en zijn perfect voor mensen met groene vingers. Het bestellen van een tuinkas kan eenvoudig via onze website. Heb je vragen? Neem gerust telefonisch contact op met onze deskundige medewerkers door te bellen naar 0516 577 239.