Tafels

Terug naar overzicht
Totaal: 35 producten
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-30 van 35

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Tafels

Ons assortiment aan tafels voor kwekers bestaat uit kweektafels en oppottafels. Beide onmisbaar voor tuiniers die houden van het zelf kweken van gewassen. Een kweektafel is een soort van verhoogde kweekbak met een leuke uitstraling. Erg leuk voor op je terras, in de schuur, veranda of voor op het balkon. Oppottafels zijn erg handig voor mensen met groene vingers. Een oppottafel wordt veelal gebruikt om op te werken in de schuur of in de tuin. Zo’n oppottafel is bijvoorbeeld handig bij het vullen van bloempotten of het stekken van planten.

Oppottafels

Heb jij groene vingers en vind je het leuk om heerlijk bezig te zijn met tuinieren? Dan komt een oppottafel altijd van pas! Ook worden oppottafels veel als decoratie gebruikt in de tuin of in de schuur. Een oppottafel maakt het vullen van bloempotten, stekken van planten en het verpotten van bloemen een stuk comfortabeler.

Daarnaast is het leuk om een oppottafel in de tuin te hebben staan. Wanneer je er geen gebruik van maakt is het leuk om er accessoires en planten op kwijt te kunnen, wat zorgt voor een erg leuke uitstraling.

Oppottafel bestellen

Ben je op zoek naar een grote, kleine, lage of hoge oppottafel? Wij hebben oppottafels in allerlei maten. Zo is er altijd wel een oppottafel te vinden die past bij en in jouw tuin of schuur. In onze webshop kan je eenvoudig een oppottafel kopen voor de beste prijs.