Snoeigereedschap & Zagen

Terug naar overzicht
Totaal: 10 producten
Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

Van hoog naar laag sorteren

Snoeigereedschap

Binnenkort je planten, struiken en/of bomen snoeien? Goed tuingereedschap is het halve werk. Daarom hebben wij een ruim assortiment aan tuingereedschap van topkwaliteit. Met onze gereedschappen is het snoeien van je tuin nog nooit zo gemakkelijk geweest. Daarnaast is ons snoeigereedschap ook erg scherp geprijsd, zo betaal je nooit te veel.

Verschil tussen snoeien en knippen

Snoeien en knippen lijken erg op elkaar, wij begrijpen als je niet goed zou weten wat nou precies het verschil is. Daarom leggen wij het graag uit. Bij snoeien haal je takken weg en onder knippen valt het fijne werk. Met fijn werk bedoelen we (uitgebloeide) bloemen afknippen of een struik in vorm knippen. Voor beide vind je hier het juiste tuingereedschap.

Snoeischaren

De basis van je snoeigereedschap is natuurlijk een gebruiksvriendelijke snoeischaar. Ook als je een minder fanatieke tuinier bent mag een snoeischaar niet ontbreken. Snoeien is nou eenmaal af en toe nodig. Wij hebben snoeischaren in allerlei maten en soorten. Gebruik je een snoeischaar vaak? Kies dan voor kwaliteit, waarvoor je vaak meer betaald.

Snoeigereedschap bestellen

Wil je online snoeigereedschap kopen? De gereedschappen in ons assortiment zijn allemaal gebruiksvriendelijk en eenvoudig te hanteren. Daarnaast hanteren wij scherpe prijzen en is verzending gratis bij besteding van meer dan €75.