Kweekbakken

Terug naar overzicht
Totaal: 5 producten
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

Van hoog naar laag sorteren

Kweekbakken

Bij ons zijn kweekbakken verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Zo is er voor iedereen wel een geschikte kweekbak te vinden. Onze kweekbakken worden voornamelijk gebruikt voor het kweken van gewassen,groenten, en het laten groeien van planten. Een kweekbak zorgt ervoor dat je gemakkelijk en snel zelf kan kweken.

Tips voor het kweken in een bak

Het kweken in een bak is net iets anders dan in een moestuin. Zo hebben wij een aantal handige tips voor het gebruiken van een kweekbak voor je op een rijtje gezet;

  • Zorg ervoor dat de bodem van de kweekbak voorzien is van een laagje water, dit voorkomt uitdroging van de plant.
  • Het is belangrijk dat je tijdens het zaaien de zaadjes minimaal 1 centimeter uit elkaar legt. Zo hebben de zaadjes genoeg ruimte om te ontkiemen.
  • Ga pas verpotten als de plantjes er groot en sterk genoeg voor zijn.

Kweekbak voor beginners

Als beginnende tuinier is een kweekbak een uitstekende optie om zelf te kunnen kweken of om je eigen groenten en fruit te gaan verbouwen. Het grote voordeel van kweekbakken is dat je weinig ruimte nodig hebt om toch met je groene vingers zelf te kweken. Bij ons zijn kweekbakken verkrijgbaar in allerlei afmetingen. Zo is er voor ieder wat wils.

Topkwaliteit kweekbakken

Wij leveren alleen maar topkwaliteit tuinspullen, zo zijn ook onze kweekbakken van uitstekende kwaliteit. De bakken zijn gemaakt van duurzame materialen die bekend staan om de lange levensduur. Ondanks de hoge kwaliteit hanteren wij lage prijzen voor onze kweekbakken. Bestel direct een kweekbak via onze webshop en ervaar hoe leuk het is om zelf te kweken!