Levering van uw bestelling

De levertijden kunnen per product verschillen de kleine artikelen zijn doorgaans snel en uit voorraad leverbaar. Niet alle artikelen worden dezelfde dag verzonden, sommige artikelen worden voor u besteld. De grotere producten hebben soms een productie/levertijd tussen de 1-3 weken. Bij alle producten wordt de standaard levertijd vermeldt. Wij proberen indien een levertijd afwijkt u zo spoedig mogelijk hierover te informeren.

Mocht u vragen hebben dan kunt u altijd de klantenservice hierover mailen (klantenservice@koopjetuinspul.nl) of bellen (0516-577239).

Omdat het formaat van onze producten sterk uiteenloopt kan de wijze van transport per product verschillen. De kleinere pakketten worden doorgaans via DPD, GLS en TNT verzonden. Voor de grotere pakketten wordt er door de transporteur een afspraak met u gemaakt voor levering. Mocht u vragen hebben dan kunt u altijd de klantenservice hierover mailen of bellen.

Bij KoopjeTuinspul.nl verkopen we producten van een twee fysieke tuincentra en onze voorraden synchroniseren 's avonds met de offline winkels. Hierdoor kan het voorkomen dat een product in de webshop nog op voorradig staat, maar inmiddels het laatste exemplaar via de offline kassa is verkocht. In dat geval informeren wij u daarover. Soms kunnen wij het gewenste product nabestellen, andere keren kunnen wij een vergelijkbaar alternatief aanbieden of krijgt u uw geld terug.