Foliekassen

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Foliekassen

Foliekassen zijn de goedkoopste manier om voor een klein prijsje een groot kweekoppervlak te creëren. Onze kassen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor stevigheid en duurzaamheid gegarandeerd is. Foliekassen zijn geschikt voor het kweken van groenten, fruit, kruiden, planten en bloemen.

Lange levensduur

Ondanks dat foliekassen erg goedkoop zijn ten opzichte van traditionele tuinkassen, hebben onze foliekassen een lange levensduur. Dit komt mede doordat ze gemaakt zijn van duurzame materialen van hoge kwaliteit. De folie van de kassen zijn slijtvast, uv-beschermend en soepel. Gemiddeld heeft de folie een levensduur van 7 jaar. Mocht het zo zijn dat het folie beschadigd kan je het gemakkelijk repareren met speciale tape. Eventueel kan je er ook voor kiezen om de folie in zijn geheel te vervangen, dit is ook betaalbaar.

Waarom een foliekas?

Het grote voordeel, naast de lage prijs, van foliekassen is dat de kassen erg gemakkelijk op te zetten en te verplaatsen zijn. Binnen enkele minuten bouw je een folietunnel op. Dat is natuurlijk erg gemakkelijk voor als je de kas wel eens wilt verplaatsen. Daarnaast zijn foliekassen in het algemeen erg goed voor het kweken. De lichtdoorlatendheid is perfect voor een goede kweek.

Bestel een foliekas

Overtuigd van foliekassen? Bestel eenvoudig en snel een foliekas via onze webshop. Wij hebben alle kassen op voorraad, waardoor wij de bestelling snel bij jou thuis kunnen leveren. Heb je vragen over foliekassen? Of over de levering? Bel gerust voor meer informatie naar 0516 577 239. Onze medewerkers helpen je graag!