Tuinzaden

Terug naar overzicht
Totaal: 57 producten
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-30 van 57

Van hoog naar laag sorteren

Tuinzaden

Wil je online tuinzaden voor in de tuin bestellen? Wij zijn dé specialist op het gebied van tuinzaden en hebben een breed assortiment. Zo is er voor iedere wat wils te vinden in onze webshop. Door de overzichtelijkheid van onze webwinkel kan je gemakkelijk de juiste zaden vinden. Om deze vervolgens veilig en gemakkelijk af te rekenen. Tot slot is het alleen nog even wachten op de bezorging bij jou thuis.

Hoge kwaliteit

Wij stellen hoge eisen aan de kwaliteit van onze tuinzaden. Zaden van kwaliteit is dan ook waar wij om bekend staan. Daarnaast is ieder zakje met tuinzaden voorzien van een korte uitleg over het desbetreffende zaad. Hier wordt ook uitgelegd wat de beste verzorging is voor de zaden. Deze uitleg is trouwens ook op onze website te vinden, dus als je het liever online naleest kan je de informatie op de productpagina vinden.

Biologische tuinzaden

Alle tuinzaden in ons assortiment zijn biologisch en voldoen dus aan het SKAL keurmerk. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat er geen kunstmest en geen pesticiden gebruikt zijn tijdens het productieproces van de tuinzaden. Onze zadenleveranciers gebruiken natuurlijke mest.

Tuinzaden bestellen

Niemand zit te wachten om naar het tuincentrum te gaan voor een aantal pakjes tuinzaden. In onze webshop kan je gemakkelijk, snel en voordelig zaden bestellen van hoge kwaliteit. Zo hoef je de deur niet meer uit voor tuinzaden en worden ze snel bij jou thuis bezorgd. Tuinzaden bestellen voor de laagste prijs, dat kan bij ons!