Visvoer & Verzorging

Terug naar overzicht
Totaal: 23 producten
Tonen als Foto-tabel Lijst

23 producten

Van hoog naar laag sorteren

Visvoer

Ben je op zoek naar visvoer voor de vissen in je vijver? Dan ben je bij ons aan het goede adres. In onze webshop hebben wij namelijk een breed assortiment aan visvoer. Van korrels tot vlokken, wij hebben alles om uw vissen in een goede conditie te houden. Ook zit het visvoer dat wij aanbieden vol met vitaminen, eiwitten, vetten en mineralen. Deze voedingsstoffen dragen bij aan een goede gezondheid van jouw vijvervissen.

Visvoer voor vijvervissen

Bij ons heb je ruime keuze uit diverse soorten visvoer voor vijver vissen. Het voer in ons assortiment draagt bij aan een goede groei ontwikkeling en een mooi kleurenpatroon. Voor iedere vissoort in je vijver hebben wij het juiste voer. Van drijvende vlokken tot zinkende korrels.

Verschillende soorten

Het visvoer is niet alleen verschillend als het gaat om de voedingsstoffen die het voer bevat, ook de structuur is verschillend. Zo hebben wij verschillende korrels en vlokken. Vlokken blijven drijven op het wateroppervlak en korrels zinken naar de bodem. Beide zijn geschikt voor vele vissoorten, ons advies is om regelmatig te variëren in het visvoer dat je aan de vissen voert.