Patiokassen

Terug naar overzicht
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Patiokassen

Ben je op zoek naar patiokassen? Zoek niet verder, wij hebben een zeer uitgebreid assortiment aan patiokassen. Deze kassen worden ook wel balkonterrassen genoemd. Dit omdat het formaat ideaal is voor als je weinig ruimte hebt, waardoor je deze kas ook prima kan gebruiken op een balkon.

Praktisch en stijlvol

Patiokassen zijn perfect als je begint met tuinieren en het zelf kweken. Je hebt weinig ruimte nodig, de kas is betaalbaar en het is een echte eyecatcher. Door het formaat kan je patiokassen eigenlijk overal in of rondom je huis plaatsen.

Verschillende soorten

Wij hebben een zeer gevarieerd aanbod aan patiokassen. Zo zijn ze leverbaar in verschillende uitvoeringen en van verschillende materialen. Of je nou op zoek bent naar een houten of glazen patiokas, wij hebben beide. Deze kassen zijn door hun kleine formaat gemakkelijk verplaatsbaar. Een patiokas is altijd voorzien van een klepraam voor het regelen van de temperatuur en kweekschappen. Hierdoor kan je kweken op meerdere niveaus. wat ervoor zorgt dat je veel groenten en kruiden kan kweken op een kleine ruimte.

Patiokas kopen

Een patiokas is ideaal voor (beginnende) kwekers die dicht bij huis willen starten met het kweken van hun eigen kruiden en groenten. Wil jij ervaren hoe leuk het is om zelf te kweken? Dan is het kopen van een patiokas een goede beslissing. Het bestellen kan eenvoudig en snel via onze webshop.