Zelf kweken

Totaal: 10 producten
Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

Van hoog naar laag sorteren

Zelf kweken

Er is niets leuker dan een zaadje zelf op te kweken of een plantje te zien groeien uit een bol. Het hebben van een moestuin, kweektafel of tuinkas wordt dan ook steeds populairder. Steeds meer mensen ervaren zelf hoe leuk het zelf kweken is.

Zelf kweken is helemaal hip

Tegenwoordig zijn er steeds meer mensen die ervaren hoe leuk het is om zelf te kweken. Sinds een paar jaar zijn moestuinen, kweektafels en tuinkassen dan ook helemaal in. Geheel terecht! Het is erg leuk om je eigen groenten en kruiden te kweken, te zien groeien en vervolgens te oogsten. En natuurlijk na het oogsten de lekkerste gerechten maken met de zelf gekweekte gewassen.

De voordelen van zelf kweken? Ook ben je er zeker van dat de zelf gekweekte producten geen e-nummers of bestrijdingsmiddelen bevatten. Daarnaast hebben zelf gekweekte groentes, fruit en kruiden een veel betere smaak dan dat je ze haalt in de supermarkt. Overtuigd van zelf kweken? Wij hebben in onze webshop alles voor beginnende kwekers.

Ons assortiment

In ons zelf kweken assortiment vind je alles wat je nodig hebt als basis voor het zelf beginnen met kweken. Zo bestaat het aanbod uit tuinkassen, (kweek)tafels, accessoires, compostvaten en nog veel meer. Zoals gezegd vind je bij ons alles wat je nodig hebt om je eigen gewassen te kweken. Daarnaast hanteren wij altijd scherpe prijzen en is verzending gratis vanaf €75.