Orangerie

Terug naar overzicht
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Orangerie

Wanneer je genoeg ruimte hebt en de mooist mogelijke tuinkas wilt hebben, dan ben je hier op het juiste adres. Een orangerie is een prachtige tuinkas met een stijlvolle en romantische uitstraling. Deze grote kas wordt niet alleen gebruikt om te kweken, maar biedt ook ruimte om lekker te ontspannen.

Heerlijk ontspannen

Een orangerie is door het grote formaat uitermate geschikt om even heerlijk te ontspannen. Creëer een gezellige zithoek om overdekt te genieten van je tuin. Het voelt net alsof je buiten zit, alleen heb je geen last van de weersinvloeden. Zo gebruik je een orangerie niet alleen voor het tuinieren.

Ruim assortiment

Wij hebben een zeer uitgebreid aanbod aan orangerieën in verschillende stijlen en groottes. Een orangerie begint bij een oppervlak van 303x371cm. Enige ruimte in de tuin is dus gewenst voor het plaatsen van een orangerie.

Online bestellen

Het aanschaffen van een orangerie kan gemakkelijk en voordelig via onze website. Kies een orangerie die voldoet aan alle wensen en reken hem direct online af. Vervolgens krijg je de orangerie op korte termijn bezorgd.