Folie & Voorgevormde vijvers

Terug naar overzicht
Totaal: 6 producten
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

Van hoog naar laag sorteren

Folie & Voorgevormde vijvers

Bij het aanleggen van een vijver moet je een keuze maken, ga je voor een voorgevormde vijver of besluit je te kiezen voor vijverfolie? Beide artikelen hebben wij in ons uitgebreide vijver assortiment. Voor beide producten hebben wij de voor- en nadelen hieronder voor je beschreven.

Voor- en nadelen voorgevormde vijver

Bij ons heb je keuze uit vele voorgevormde vijvers in allerlei soorten en maten. Zo is er altijd wel een model te vinden dat past in jouw tuin. Voorgevormde vijvers zijn vooral geschikt voor als je een kleinere vijver in de tuin wilt. Het grootste voordeel om te kiezen voor een voorgevormde vijver is dat de vijver een duidelijke vorm heeft. Ook is de vijver gemakkelijk aan te leggen en te onderhouden. Het nadeel is daarentegen dat maatwerk niet mogelijk is.

Voor- en nadelen folievijver

De meeste vijvers worden gemaakt van vijverfolie. Het grote voordeel is dat je zelf de grootte, vorm en diepte kan bepalen. Wij hebben verschillende soorten vijverfolie in ons assortiment. Het nadeel is dat de aanleg van de vijver wat lastiger is, zo ontstaan er tijdens de aanleg vaak plooien in de folie. Een vakman inschakelen bij een folievijver is dan ook aan te raden.