verhalen en sfeerimpressie

Buiten koken in de winter

Buiten koken in de winter

Buiten koken in de winter

Te koud? Zeker niet! Buiten koken is hartstikke hip, ook in de winter. Steeds meer mensen genieten het hele jaar door van de heerlijkste gerechten in de buitenlucht. Dit komt mede door de opkomst van bbqen en de complete buitenkeukens. Zorg voor verwarming in de tuin door middel van terrasverwarmers of een vuurkorf en geniet samen van de sfeer die het buiten koken met zich meebrengt.

Gezellig vuurtje

Een vuurkorf of vuurschaal zorgt ervoor dat je in de tuin gezellig een vuurtje kan stoken. Iedereen houdt van het stoken van een vuurtje, daarnaast zorgt het voor sfeer en warmte. Wat wil je nog meer tijdens het buiten koken? Nou.. marshmallows en een muziekje mogen natuurlijk ook niet ontbreken. Ook is het leuk om fakkels in de tuin te zetten als verlichting.

Is het echt heel koud?

Zijn de temperaturen dan echt te laag om buiten te genieten van de gerechten? Dan kan je altijd nog binnen de gerechten op eten. Lekker buiten bbqen om vervolgens lekker warm binnen aan tafel te gaan, klinkt niet slecht toch?

BBQ of buitenkeuken

Een buitenkeuken maakt het buiten koken tijdens de winter vaak net even wat gemakkelijker. Terwijl een bbq zorgt voor extra sfeer en een stuk voordelig is dan een complete buitenkeuken.

Tips voor buiten koken in de winter

  • Maak een vuurtje voor extra warmte en sfeer in de tuin
  • Marshmallows bij de vuurkorf of barbecue
  • Zorg voor fleeceplaids als je buiten gaat eten
  • Ook een terrasverwarmer komt van pas tijdens een winter barbecue