Tuinkassen

Terug naar overzicht
Totaal: 281 producten
  1. Riga XL
    Riga XL
    €4.122,00
  2. Tuinkas Arcus
    Tuinkas Arcus
    €1.880,00
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-30 van 281

Van hoog naar laag sorteren

Tuinkassen

Ben je op zoek naar voordelige tuinkassen van hoge kwaliteit? Dan helpen wij je graag. Wij hebben namelijk een zeer uitgebreid assortiment aan kweek- en hobbykassen voor in de tuin. Voor iedere tuin is er wel een passende tuinkas te vinden bij ons. Bekijk de verschillende modellen in onze webshop. Bij vragen staan wij altijd voor je klaar om je persoonlijk te adviseren. Voor deskundig advies kan je bellen naar 0516 577 239.

Voordelen van een tuinkas

Een tuinkas zorgt ervoor dat je onder alle weersomstandigheden goed kan tuinieren. Daarnaast zorgt een tuinkas voor een optimaal klimaat om je eigen groenten, fruit, kruiden en planten te kweken. Onze tuinkassen zijn gemaakt van de beste materialen, waardoor ze een jarenlange levensduur hebben. Verder zijn ze goed geïsoleerd, wat erg voordelig is voor je gewas.

Tuinkas gebruiken

Een tuinkas is ideaal te gebruiken voor het verbouwen en kweken van allerlei gewassen. Onze tuinkassen worden zo veelal gebruikt voor bijvoorbeeld het verbouwen van tomaten, sla en uien. Maar ook aardbeien en kruiden zijn gewassen die veel gekweekt worden in tuinkassen.

Verschillende soorten kassen

Ons assortiment aan tuinkassen bestaat uit een aantal verschillende kassen, waaronder tuinkassen, muurkassen, orangerieën, foliekassen en patiokassen. Hieronder vind je meer informatie over de verschillende soorten. Tuinkassen: dit zijn de standaard tuinkassen. Van zeer grote kassen tot kleinere kassen, wij hebben tuinkassen in alle afmetingen.

Muurkassen: deze kassen kunnen tegen een muur geplaatst worden. Hierdoor wordt ruimte in de tuin bespaart. Ook kan het plaatsen van een kas tegen een verwarmde muur in de koudere maanden een voordeel hebben. Zo hoef je de kas minder bij te verwarmen.

Orangerieën: een orangerie is vaak groot en heeft een stijlvolle uitstraling. Naast het gebruik als kas kan je een orangerie ook gebruiken om tijdens koude dagen toch lekker “buiten” te kunnen zitten.

Foliekassen: dit zijn de goedkoopste kassen in ons assortiment. Ook zijn ze zeer gemakkelijk op te zetten en te verplaatsen.

Patiokassen: deze kassen zijn erg leuk voor beginners. Deze soort van kastjes zijn kleine kassen voor het kweken van gewassen. Patiokassen nemen weinig ruimte in beslag.

Tuinkas bestellen Met ons assortiment ben je verzekerd van scherpe prijzen en de hoogste kwaliteit. Ook hebben wij de meeste kassen voor in de tuin op voorraad, waardoor een snelle levering bij ons de normaalste zaak is. Kortom, voor een tuinkas ben je hier aan het juiste adres. Heb je vragen over onze tuinkassen? Neem dan gerust contact met ons per mail of telefonisch door te bellen naar 0516 577 239.