Muurkassen

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Muurkassen

Ben je op zoek naar een muurkas? Wij hebben een zeer uitgebreid aanbod aan muurkassen in alle formaten. Van grote muurkassen tot kleinere exemplaren. Zo is er voor iedereen wel een muurkas te vinden die voldoet aan alle eisen en wensen.

Praktisch

Een muurkas is erg praktisch omdat je deze tegen een muur kan plaatsen. Dit bespaard ruimte in je tuin. Muurkassen kunnen alleen tegen een vlakke en stabiele muur gebouwd worden. Wanneer je de kas tegen een verwarmde muur plaatst heeft dit als voordeel dat de temperatuur tijdens koude dagen hoger blijft. Dit bespaart kosten in het verwarmen van je kas, wat overigens alleen nodig is wanneer je wil kweken buiten het kweekseizoen.

Stijlvol

De muurkassen in ons assortiment zijn niet alleen erg praktisch en stevig. De verschillende modellen zien er stuk voor stuk ook nog erg stijlvol uit. Een kas hoeft geen doorn in het oog te zijn, daarom hebben wij verschillende mooie kassen die juist de muur opleuken.

Duurzaam

Onze kassen zijn allemaal gemaakt van duurzame materialen. Zo is een lange levensduur gegarandeerd en zijn de kassen zo goed als onderhoudsvrij. De solide materialen die we gebruikt hebben zorgen voor een stevige constructie.

Muurkas bestellen

Overtuigd van de voordelen van een muurkas? Het bestellen van een muurkas kan binnen enkele minuten. Zoek in onze webshop naar een kas die voldoet aan al jouw wensen en bestel deze direct.