Zamioculcas (80 cm)

€ 14,95

Zamioculcas is door zijn sterke verticale lijnen van de opgaande geveerde bladeren een ideale. opvallende plant om groen mee in een interieur te brengen. Het feit dat het een zeer makkelijke woonplant is, maakt hem aantrekkelijk voor studenten en drukbezette mensen, al slaat zijn groene gemak ook aan in kantoren en publieke ruimtes.
De plant (p17) wordt geleverd in ca. 80 cm hoog.

lees verder
Levertijd Voor 16 uur besteld, volgende werkdag geleverd

Zamioculcas (80 cm)
Zamioculcas (80 cm) Zamioculcas (80 cm)
Alles over het product

Specificaties

Zamioculcas is een 'easy care' product en kan veel hebben. Ze oogt mooi én dat zelfs als je niet begenadigd bent met groene vingers. De zamioculcas is dus de ideale plant voor leken: ze is immers bestand tegen droogte. Weinig water, droge lucht, weinig licht, insecten... kunnen haar niet deren.

Het enige waar Zamioculcas echt niet tegen kan is een voetbad. De kluit mag tussen gietbeurten door iets indrogen, de plant heeft sterke succulente eigenschappen in blad en wortels om een droge periode mee te overbruggen. Eens in de maand wat plantenvoeding geven. Eventueel kunnen oude bladeren worden verwijderd, bij voldoende licht zullen zich nieuwe veren (bladeren) vormen. In de zomer, wanneer de temperatuur niet meer beneden de 12 °C komt, kan de plant ook in de tuin of op het terras. Wel oppassen voor felle zon. De plant is alleen ter decoratie en niet geschikt voor consumptie.

Wel zo handig

Extra info

Meer informatie
Levertijd Voor 16 uur besteld, volgende werkdag geleverd
Hoogte 70 tot 100 cm
Eigenschappen Groen
Prijs € 14,95