Tuintafels

Terug naar overzicht
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Tuintafels

Het assortiment tuintafels is net als ons gehele aanbod enorm uitgebreid. Zo is er altijd wel een tuintafel te vinden die voldoet aan alle wensen. Van welke stijl je ook houdt, wij hebben altijd een tafel die bij jou in de smaak valt. Daarnaast zijn onze tuintafels scherp geprijsd en betaal je dus nooit teveel!

Verschillende materialen

Van klassiek tot modern. Wij hebben tafels van verschillende materialen, ieder materiaal heeft zo zijn eigen uitstraling. Ben je op zoek naar een robuuste tafel van hout? Of juist een klassieke kunststof tuintafel? Wat jouw voorkeur ook is, bij ons vind je altijd een geschikte tafel. De verschillende materialen in ons assortiment zijn: aluminium, hout, RVS, wicker en gecoat metaal. Ieder materiaal heeft zo zijn uitstraling en eigenschappen, welk materiaal het beste past bij jou is afhankelijk van jouw wensen.

Van groot tot klein

Tuintafels zijn bij ons verkrijgbaar in allerlei vormen en maten. Zo heb je kleine tafeltjes en grote tafels. Afhankelijk van de ruimte die je hebt en de doeleinden van de tafel kan je een keuze maken tussen de verschillende groottes.

Tuintafels online kopen

Een nieuwe tuintafel kopen kan eenvoudig via onze online shop. De meeste modellen hebben wij op voorraad, waardoor een snelle levering voor ons de standaard is. Bij besteding van €75 of meer is de verzending helemaal gratis.