Picknicktafels

Terug naar overzicht
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Picknicktafels

Al jaren zijn picknicktafels erg populair. Zeker voor grote gezelschappen zijn picknicktafels ideaal. Eigenlijk is een picknicktafel voor iedere tuin of park een aanwinst. Wij hebben een groot assortiment picknicktafels van hout. Door de verschillende formaten is er voor iedere situatie en ruimte wel een passende picknicktafel te vinden. Daarnaast zijn ze allemaal gemaakt van topkwaliteit hout, waardoor ze erg duurzaam zijn.

Duurzaam en weerbestendig

Alle picknicktafels in ons assortiment zijn gemaakt van duurzame materialen. Zo kunnen de picknicktafels veel verdragen, hebben ze een lange levensduur en zijn ze weerbestendig. Zo kunnen de picknicktafels het hele jaar door buiten staan, zonder dat de weersinvloeden impact hebben op het materiaal. Je zal dan ook jarenlang plezier hebben van de picknicktafel die je bij ons besteld.

Soorten hout

Onze picknicktafels zijn allemaal gemaakt van duurzaam hout, zoals eiken, vuren en douglas hout. Deze oersterke houtsoorten zorgen ervoor dat de picknicktafels ongekend lang mee gaan. Ook hebben de picknicktafels door het hout een mooie natuurlijke uitstraling die past in iedere tuin.

Picknicktafel kopen

Bestel eenvoudig een picknicktafel in onze webshop voor de beste prijs. Heb je de juiste picknicktafel gevonden voor in je tuin? Dan kan je hem direct bestellen door het bestelproces op onze website te doorlopen. Heb je nog vragen over onze picknicktafels of de levering? Bel naar 0516 577 239. Onze medewerkers helpen je graag!