Containerkast

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Containerkasten

Een containerkast is een mooie en praktische oplossing om jouw containers uit het zicht te houden. Voor veel mensen is een container in de tuin een doorn in het oog, daarom bieden wij verschillende containerkasten aan in onze webshop. Of het nou gaat om een, twee of zelfs drie containers. Wij hebben de oplossing om die lelijke containers uit het zicht te houden.

Houten containerkasten

De houten containerkasten in ons assortiment zijn gemaakt van duurzaam hout, hebben een lange levensduur en hebben een natuurlijke uitstraling. De container kan je gemakkelijk in de kast plaatsen via de deur aan de voorkant van de kast. Ook zit er natuurlijk aan de bovenkant een opening, zodat je te allen tijde afval kan deponeren in de container.

Praktisch en mooi

Onze containerkasten zijn praktisch en mooi. Met zo’n kast voor je container haal je dus een praktische oplossing in huis voor het uit zicht houden van die lelijke containers. Het hout heeft een mooie en natuurlijke uitstraling dat past bij vrijwel iedere tuin. Houd het aanzicht van je tuin mooi met onze containerkasten.