Sanseveria Zeylanica (40 cm)

€ 9,95

De Sanseveria staat graag op een lichte standplaats maar vermijd de brandende zon. Hij verdraagt wat schaduw maar de gekleurde tekening zal dan minder duidelijk aanwezig zijn op het blad. Geef de plant niet te veel water. De Sanseveria is een makkelijk te onderhouden kamerplant.

Deze Sanseveria wordt geleverd in een hoogte van ca. 40 cm.

lees verder
Levertijd Voor 16 uur besteld, volgende werkdag geleverd

Sanseveria Zeylanica (40 cm)
Sanseveria Zeylanica (40 cm)
Alles over het product

Specificaties

De Sanseveria is een woestijnplant. De plant met wortelstok is afkomstig uit droge gebieden in zuidelijk Afrika en Azië. en vormt dikke, opgaande bladeren in bosjes of in meer of minder breed uitgroeiende rozetten. De Sanseveria is een zeer geliefde kamerplant.

Makkelijke of moeilijke plant?
Geef de plant niet te veel water. De Sanseveria is een makkelijk te onderhouden kamerplant.

Water en luchtvochtigheid: begiet de plant zeer matig tijdens de groeiperiode en laat de aarde tussen twee giftbeurten goed indrogen. Geef in de winter heel weinig water. De Sanseveria is goed bestand tegen droge lucht.

Licht: geeft de plant een lichte standplaats maar vermijd de brandende zon. hij verdraagt wat schaduw maar de gekleurde tekening zal dan minder duidelijk aanwezig zijn op het blad.

Voeding: geef in het voorjaar en in de zomer voeding voor bladplanten (lage dosering) of om de 3 tot 4 weken voeding voor vetplanten.


Verpotten: elke twee of drie jaar in het voorjaar. Gebruik een lichte en goed doorlatende potgrond voor cactussen en vetplanten. 

Goed om te weten: Pas op dat de spitse top van het blad niet breekt, omdat de groei dan stopt!

Wel zo handig

Extra info

Meer informatie
Levertijd Voor 16 uur besteld, volgende werkdag geleverd
Hoogte 35 tot 70 cm
Eigenschappen Groen
Prijs € 9,95