Phlebodium Blue Star (40 cm)

€ 7,99

De Phlebodium staat het liefst op een lichte standplaats, maar kan niet tegen de volle zon. Eens in de week water geven aan de zijkant van de plant is voldoende. De plant krijgt een kaal hart als de plant in het midden water krijgt.

De plant wordt geleverd in een hoogte van ca. 40 cm.

lees verder
Levertijd Voor 16 uur besteld, volgende werkdag geleverd
Phlebodium Blue Star (40 cm)
Phlebodium Blue Star (40 cm)
Alles over het product

Specificaties

Deze prachtige grijsblauwe kleurende varen is een échte sfeermaker in huis. De Latijnse naam is Phlebodium maar hij wordt ook wel blauwvaren of zinkvaren genoemd. In het wild groeit de Phlebodium Blue Star in boomtoppen van nevelwouden tot aan moerassen in Florida. Doordat deze plant zich zo gemakkelijk aanpast aan verschillende klimaten is het een plant die uitermate geschikt is om in huis te zetten.


De Phlebodium staat het liefst op een lichte standplaats, maar kan niet tegen de volle zon. Eens in de week water geven aan de zijkant van de plant is voldoende. De plant krijgt een kaal hart als de plant in het midden water krijgt. Ook af en toe benevelen is aan te raden. Té veel en té koud water kan bruine bladeren veroorzaken. Het is een sterk soort varen, heeft geen bladval en blijft die onmiskenbare grijsblauwe kleur behouden.


De Phlebodium Blue Star is een kamerplant die met de ademhaling via hun bladeren schadelijke stoffen uit de lucht opneemt. Vervolgens worden deze stoffen in de plant of de wortel opgeslagen en afgebroken. Luchtzuiverende planten zetten overdag CO2 om in zuurstof. Ze brengen waterdamp in de lucht waardoor ook de luchtvochtigheid verbeterd wordt. Het binnenklimaat in huis of op kantoor verbetert door deze planten waardoor je je prettiger voelt en beter en meer geconcentreerd kunt werken!

Wel zo handig

Extra info

Meer informatie
Levertijd Voor 16 uur besteld, volgende werkdag geleverd
Hoogte 35 tot 70 cm
Type Kamerplant Luchtzuiverd, Makkelijk
Eigenschappen Groen
Prijs € 7,99