Palm Kentia (110 cm)

€ 39,95

De Kentia Palm is een van de populairste en sterkste palmsoorten voor in huis, kantoor of school. Daar creëert de palm tropische sferen. De planten kunnen zowel in een klassiek interieur als in moderne omgeving gebruikt worden.

De palm wordt geleverd in ca. 110 cm hoog.

lees verder
Levertijd 3-5 werkdagen

Palm Kentia (110 cm)
Palm Kentia (110 cm)
Alles over het product

Specificaties

De Palm Kentia, ook wel Howea genoemd, is een zeer sterke, goed houdbare en eenvoudig te verzorgen palm. De luchtzuiverende werking en natuurlijke uitstraling zorgen voor een verhoogd welbevinden en beter leefklimaat van mensen. Je zult heel lang plezier hebben van deze bijzondere palm wanneer je een paar eenvoudige verzorgingstips volgt.

De Howea Palm komt oorspronkelijk uit een palmenbos en houdt daarom van schaduw en halfschaduw. Je kunt de plant daarom eventueel een plek geven waar weinig licht komt tot zelfs midden in de kamer. De palm zal dan uiteraard langzaam groeien. Voorkom in elk geval directe zonlicht op de bladeren. De temperatuur mag schommelen tussen de 10oC en 35 oC maar heeft voorkeur voor een temperatuur tussen de 20oC en 25 oC.

Belangrijk is te voorkomen dat de potgrond uitdroogt, maar zorg ook dat plant niet met natte voeten staat. Afhankelijk van de hoeveelheid licht drinkt de plant meer of juist minder water. Met weinig licht is dus ook weinig water nodig. Hoe donkerder en kouder de palm staat des te minder water de plant dus nodig heeft.In de halfschaduw kun je elk seizoen een keer voeding meegeven en in de volle schaduw is één keer per jaar voldoende.

Wel zo handig

Extra info

Meer informatie
Levertijd 3-5 werkdagen
Hoogte Groter dan 100 cm
Type Kamerplant Palmen, Groot, Luchtzuiverd
Eigenschappen Groen
Prijs € 39,95