BBQ

Terug naar overzicht
Geen producten gevonden voor deze selectie.

BBQ

Voor iedereen die houdt van gezellig buiten koken en eten is een BBQ een absolute must have. In ons assortiment vind je alle soorten BBQ’s. Van gasbarbecues tot houtskoolbarbecues. Kortom, het aanbod BBQ’s in onze webwinkel is enorm. Daarom geven wij je hieronder graag advies bij het kopen van een bbq.

Houtskool of gas?

Bij het kopen van een BBQ heb je de keuze uit gas of houtskool. Een gasbarbecue is snel en gemakkelijk in gebruik, maar een lekkere rokerige smaak aan het vlees krijg je weer met een houtskoolbarbecue. Het is maar net wat je persoonlijke voorkeur is. Hieronder meer over de twee soorten BBQ’s.

Houtskool BBQ

Hou je van de authentieke smaak en geur van vlees dat bereid is op houtskool? Dan moet je absoluut kiezen voor een traditionele houtskool BBQ. Voor een houtskool BBQ kan ook een brikettenstarter erg handig zijn voor het aansteken van de barbecue. Daarnaast hebben we nog meer handige barbecue accessoires in ons assortiment.

Gas BBQ

Een barbecue op gas is enorm snel warm en produceert geen vervelende rook. Ideaal als je op het balkon of onder de terrasoverkapping wilt barbecueën. Een gasbarbecue is een stuk makkelijker in gebruik, maar het vlees mist wel de geur en smaak van houtskool. Vind je dat niet erg en kies je voor gemak? Dan is een gasbarbecue de juiste keuze!

Online bestellen

Barbecue kopen? Dat kan gemakkelijk en voordelig via onze webshop. Wij hebben een uitgebreid aanbod aan barbecues voor iedereen die ervan houdt om buiten te eten. Na het bestellen wordt de barbecue snel bij jou thuis bezorgd, zodat je een van de komende dagen lekker de BBQ kan aansteken. Vragen over de barbecues in ons assortiment? Bel gerust met onze klantenservice voor advies!