Ficus Lyrata (120 cm)

€ 19,95

De Ficus lyrata wordt ook wel de vioolplant genoemd. Deze naam is te danken aan de enorm stevig lange bladeren die de plant ontwikkelt. Deze kamperplant heeft zo haar eisenpakket aan verzorging maar is over het algemeen al snel tevreden.

De ficus Lyrata wordt geleverd in een hoogte van ca. 120 cm.

lees verder
Levertijd Voor 16 uur besteld, volgende werkdag geleverd

Ficus Lyrata (120 cm)
Ficus Lyrata (120 cm) Ficus Lyrata (120 cm)
Alles over het product

Specificaties

De Ficus lyrata wordt ook wel de vioolplant genoemd. Deze naam is te danken aan de enorm stevig lange bladeren die de plant ontwikkelt. Deze kamperplant heeft zo haar eisenpakket aan verzorging maar is over het algemeen al snel tevreden. De Ficus lyrata dankt haar roots aan de tropische regenwouden door heel West-Afrika.

Een lichte standplaats (maar niet in de volle zon) op een plek waar het niet al te koud is, geeft de voorkeur. Deze kamerplant houdt er namelijk niet van om op de tocht te staan. Daglicht stimuleert de groei van de viool-vormige bladeren. Draai de Ficus lyrata eens in de paar maanden om zodat de bladeren overal gelijk groeien. Doe je dit niet dan verliest ze al snel haar mooie vorm. Deze kamerplant kan over het algemeen goed tegen droogte maar plaats haar niet dicht bij een radiator.

Wel zo handig

Extra info

Meer informatie
Levertijd Voor 16 uur besteld, volgende werkdag geleverd
Hoogte Groter dan 100 cm
Type Kamerplant Groot, Luchtzuiverd
Eigenschappen Groen
Prijs € 19,95