Areca Palm Chrysalidocarpus

€ 24,95

De Areca palm is één van de beste palmen om in huis te hebben. De plant ziet er niet alleen mooi uit, maar filtert ook tal van giftige stoffen uit de lucht, is makkelijk te onderhouden en houdt de lucht vochtig. Dit maakt de Areca palm één van de effectiefste én gemakkelijkst te onderhouden luchtzuiverende planten.

De plant wordt geleverd in een hoogte van ca. 90 cm. Eventueel is een bijpassende sierpot direct mee te bestellen, zodat het plaatje helemaal compleet is.

lees verder
Levertijd Voor 16 uur besteld, volgende werkdag geleverd

Areca Palm Chrysalidocarpus
Areca Palm Chrysalidocarpus Areca Palm Chrysalidocarpus Areca Palm Chrysalidocarpus
Alles over het product

Specificaties

De palm heeft grote hoeveelheden zonlicht nodig, maar niet direct zonlicht. Een plek in de halfschaduw is daarom ideaal voor deze plant.

De Areca palm is makkelijk te verzorgen. Waar vooral op gelet moet worden is dat de plant goed vochtig blijft. Daarom heeft de plant veel water nodig. Let er wel op dat de plant niet te veel water krijgt, anders kunnen de wortels rotten. Verder leeft de palm het beste bij een temperatuur tussen de 18 en 24°C.

Geef eens per week vloeibare voeding voor palmen in de groei periode. Geef nooit een overdosis, ook niet na een periode dat de palm geen voeding heeft gehad. Bemesten is niet nodig in de rustperiode (winter) en niet noodzakelijk in de herfst. Lees de gebruiksaanwijzing van de kamerplantenvoeding voor de juiste dosering.

Wel zo handig

Extra info

Meer informatie
Levertijd Voor 16 uur besteld, volgende werkdag geleverd
Hoogte 70 tot 100 cm
Type Kamerplant Palmen, Luchtzuiverd, Makkelijk
Eigenschappen Groen
Prijs € 24,95