5m schapenhek 60cm 7/8

€ 34,99

Dit schapenhek is 60 cm hoog met een latafstand van 7/8cm.

lees verder
Levertijd 10-25 weken
5m schapenhek 60cm 7/8
5m schapenhek 60cm 7/8
Alles over het product

Specificaties

Dit hekwerk is 60 cm hoog en heeft een latafstand van 7/8cm
Wij adviseren palen van min. 1.80m lang. En deze dienen om de 2m geplaatst te worden.

Wanneer er weinig kracht in de grond zit zou je er voor kunnen kiezen om op de hoeken en/of op het eind langere palen te gebruiken. Ook zouden de eindpalen eventueel geschoord kunnen worden.

Dit hekwerk is gemaakt van gekloofde hazelaar latten die aan elkaar zijn bevestigd door gevlochten ijzerdraad. 
Het staat ook wel bekend als zogenaamde schapenhek of schapenhekwerken. De sterkte van de hekwerken wordt gewaarborgd door een zorgvuldige selectie van de juiste dikte gekloofde latten enl 3 sterke horizontale draden.

Kenmerkend voor dit hekwerk is naast de duurzaamheid de veelzijdigheid: zowel in natuurlijke omgeving als in de klassieke of moderne tuin of landschap toepasbaar. De hekwerken zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes en latafstanden. Een veelgebruikte toepassing is als diervriendelijke en veilige afscherming voor kinderen langs bijvoorbeeld vijvers, en als oever-, kust- en duinbescherming. Behalve de duurzaamheid en de bijzondere uitstraling zijn er nog andere, grote voordelen van het gekloofd latten hekwerk. Ten eerste de kracht en ten tweede de flexibiliteit en daarmee het eenvoudig plaatsen ervan.

Zie ook onze plaatsingstips.

Wel zo handig

Extra info

Meer informatie
Levertijd 10-25 weken
Prijs € 34,99