\

Tuinkast Hortensia

€469,00
- Afmeting (b x h x d): 123.5 x 186 x 66 cm lees verder
Levertijd 3-5 werkdagen

  • Gratis verzending vanaf € 75,-
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis!
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Altijd het nieuwste assortiment
vergroten
Alles over het product

Specificaties

Wat een plaatje! Tuinkast Hortensia van Woodvision beschikt over voldoende ruimte om allerlei tuinartikelen in op te bergen. De tuinkast is gemaakt van Noord-Europees Vurenhout en is geïmpregneerd. Door de impregnatie is de kast een duurzame keuze. Het dak is voorzien van waterdicht EPDM-folie, hierdoor zijn spullen goed beschermd.
Op de hoofdafbeelding is het vooraanzicht van de kast te zien. De tweede afbeelding geeft de binnenkant van de kast weer, maar de voorkant komt niet overeen met Hortensia. Tuinkast Hortensia beschikt over twee deurtjes aan de voorkant.

Afmetingen
- Afmeting (b x h x d): 123.5 x 186 x 66 cm

Specificaties
- Type: tuinkast
- Houtsoort: geimpregneerd Noord-Europees vurenhout
- Dak: inclusief EPDM rubberfolieTuinkast Hyacint van Woodvision is een functionele kast met twee deuren die zowel onder als boven te plaatsen zijn. Achter de stevige deuren bevindt zich voldoende ruimte voor allerlei tuinspullen. De uitvoering van deze kast is extra stevig door een frame regelwerk bestaande uit een stevig raamwerk en 1,8 cm rabatdelen.

De kast is vervaardigd uit Noord-Europees Vuren en onder druk geïmpregneerd. Een zeer duurzame keuze dus! Op het dak wordt waterdicht EPDM-rubber bevestigd, waardoor de spullen goed beschermd zijn.

Afmetingen
- Afmetingen (bxhxd) : 100 x 190 x 58 cm

Specificaties
- Type: tuinkast Hyacint
- Houtsoort: geimpregneerd Noord-Europees vurenhout
- Dak: EPDM rubberfolie
- Levering: bouwpakket

Wel zo handig

Extra info

Meer informatie
Levertijd 3-5 werkdagen
Prijs €469,00