Picknicktafel 8 personen - Vuren - 160 x 200 cm

€349,00
Deze picknicktafel van van Talen biedt plaats voor al uw vrienden en familie! Deze degelijke tafel is 200 cm lang en is geschikt voor 8-10 personen. Perfect voor een gezellige borrel of een lekkere barbecue! Uw gasten zullen nooit meer weg willen! lees verder
Levertijd 3-5 werkdagen

vergroten
Alles over het product

Specificaties

Deze picknicktafel biedt plaats voor al uw vrienden en familie! Deze degelijke tafel is 200 cm lang en is geschikt voor 8 personen. 

Afmetingen
- Afmetingen (L x B): 200 x 160 cm
- Hoogte: 77 cm
- Tafelbladdikte: 45 mm

Specificaties
- Geschikt voor: 8 personen
- Houtsoort: vuren
- Afwerking hout: geïmpregneerd (onderhoudsarm)
- Verpakking: bouwpakket of gemonteerd

Materiaal
De tafel is gemaakt van geïmpregneerd vurenhout. De tafel is geïmpregneerd nadat alle bewerkingen, zoals het boren van de gaten, hebben plaatsgevonden. Hierdoor heeft de impregnatie overal plaatsgevonden en is hij beschermd tegen weersinvloeden.

Deze tafel is op ambachtelijke wijze gefabriceerd en wordt door de eigen transportservice bezorgd. Doordat de productie volledig in de eigen fabriek plaats vindt, is de kwaliteit in hout en afwerking zeer hoogwaardig. Deze meubelen gemaakt zijn dan ook geschikt voor intensief en langdurig gebruik.

Deze picknicktafel wordt standaard geleverd met een parasolopening van 50 mm. Alle zichtbare bouten zijn afgewerkt met dopmoeren en alle gezaagde kanten zijn zeer fijn geschuurd. De picknicktafel wordt standaard compleet gemonteerd geleverd. De prijs is inclusief bezorging aan huis.

Wel zo handig

Extra info

Meer informatie
Levertijd 3-5 werkdagen
Hoogte Nee
Eigenschappen Nee
Prijs €349,00