Picknicktafel 6 personen - Hardhout - 160 x 180 cm

€659,00
Deze hardhouten picknicktafel van van Talen is een echt kwaliteitsproduct! Door de stevige constructie is deze tafel zeer geschikt voor plaatsen met intensief gebruik. Bij deze picknicktafels is op elk detail gelet. Zo zijn alle gezaagde uiteindes geschuurd en is de tafel zeer glad geschaafd, waardoor u geen last heeft van splinters. Ook is alles van de onderzijde geschroefd en zijn zichtbare bouten afgewerkt met dopmoeren. Van deze tafel kunt u jaren genieten! lees verder
Levertijd 3-5 werkdagen

vergroten
Alles over het product

Specificaties

Deze hardhouten picknicktafel van van Talen is een echt kwaliteitsproduct! Door de stevige constructie is deze tafel zeer geschikt voor plaatsen met intensief gebruik. Bij deze picknicktafels is op elk detail gelet. Zo zijn alle gezaagde uiteindes geschuurd en is de tafel zeer glad geschaafd, waardoor u geen last heeft van splinters. Ook is alles van de onderzijde geschroefd en zijn zichtbare bouten afgewerkt met dopmoeren. Van deze tafel kunt u jaren genieten!

Afmetingen
- Afmetingen (L x B): 180 x 160 cm
- Hoogte: 77 cm
- Tafelbladdikte: 40 mm

Specificaties
- Type: Picknicktafel
- Geschikt voor: 6 personen
- Houtsoort: hardhout
- Verpakking: bouwpakket

Materiaal
De tafel is gemaakt van hardhout uit duurzaam beheerde bossen (FSC). De tafel is naar wens te behandelen met olie, maar dit is niet nodig voor de duurzaamheid.

Wel zo handig

Extra info

Meer informatie
Levertijd 3-5 werkdagen
Hoogte Nee
Eigenschappen Nee
Prijs €659,00