Maxi Tomato Galva

€119,50

De Maxi Tomato Galva is een ruime foliekas en perfect geschikt voor plaatsing in de (moes)tuin. Deze foliekas bestaat uit een solide frame van verzinkte stalen buizen Ø 25 mm, die met elkaar worden verbonden door stalen koppelingen. 

lees verder
Levertijd 3-5 werkdagen

vergroten
Alles over het product

Specificaties

De Maxi Tomato Galva is een ruime foliekas en perfect geschikt voor plaatsing in de (moes)tuin. Deze foliekas bestaat uit een solide frame van verzinkte stalen buizen Ø 25 mm, die met elkaar worden verbonden door stalen koppelingen. Een uitstekende waterafloop is gegarandeerd door de halfronde dakconstructie. Het geheel wordt overspannen met een frisgroene UV-bestendige en gewapende foliehoes (PE 170 gr/m2) dat een diffuus groeilicht doorlaat. Toegang tot de Maxi Tomato Galva wordt verleend door 2 oprolbare ritsopeningen.

Optimale beluchting

Een optimale beluchting van de kas is gegarandeerd door de 4 afsluitbare horrengaasramen, 1 aan beide korte zijden en 2 stuks op de achterzijde van de kas. Verankering van de kas aan de ondergrond gebeurd met behulp van scheerlijnen, stalen grondpennen en het ingraven van een 25 cm brede folieflap. De hoogte van de Maxi Tomato Galva maakt deze foliekas geschikt voor klimmende gewassen, zoals tomaten, augurken en komkommers.

Deur:

dubbele ritsopening

Ramen:

4x horrengaasraam

Garantie:

2 jaar

Lengte: 100 cm
Breedte: 200 cm
Goothoogte: 150 cm
Nokhoogte: 180 cm
Oppervlakte: 2 m²
Wel zo handig

Extra info

Meer informatie
Keuze Folie
Materiaal Staal
Merk Royal Well
Levertijd 3-5 werkdagen
Prijs €119,50