Heidemat elegance 200-300cm

€59,95

200-300cm

lees verder
Levertijd Voor 16 uur besteld, volgende werkdag geleverd

vergroten
Alles over het product

Specificaties

Grove heideschutting op rol 'Bruyére'. De grove heideschutting bestaat uit iets dikkere, jonge heidewortels van hoogwaardige kwaliteit.
Deze heideschuttingen op rol zijn een product van de natuur en dus onbehandeld.
De grove heideschutting op rol heeft dicht op elkaar geweven wortels verbonden met gegalvaniseerd ijzerdraad. De onderlinge tussenafstand van de ijzerdraden is 10 cm.

Afmetingen:

Dikte: ca. 10 mm Lengte: ca. 300 cm*.

Verkrijgbaar in diverse hoogte-afmetingen.

De heideschuttingen op rol zijn ideaal om klimplanten in te laten groeien. Deze heideschutting is gemakkelijk te bevestigen aan bijvoorbeeld een betongaas schutting met behulp van trekbandjes. Deze schutting kunt u zowel in de hoogte als in de breedte, eenvoudig op maat maken.
De mat kunt u op de gewenste hoogte afzagen afknippen met een snoeischaar. De breedte kunt u aanpassen door het ijzerdraad van de heidemat op de gewenste breedte af te knippen met een nijptang.

Tip: zorg ervoor dat de heidschuttining een ongeveer 10 cm vrij boven de grond bevestigd wordt waardoor de levensduur verlengt wordt.

* De heidemat is een natuurproduct waardoor de afmetingen van de rollen kunnen afwijken van de gestelde maat. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Wel zo handig

Extra info

Meer informatie
Levertijd Voor 16 uur besteld, volgende werkdag geleverd
Prijs €59,95