Column muurzuil steengrijs 550 liter

€364,99

Column muurzuil steengrijs 550 liter

lees verder
Levertijd 3-5 werkdagen

vergroten
Alles over het product

Specificaties

Wanneer u veel drinkwater gebruikt voor het bewateren van uw planten en het besproeien van uw tuin is het aanschaffen van een grote regenton een goede investering. De Column regenton van Garantia zorgt voor een flinke watervoorraad zodat u weken vooruit kunt en ook tijdens de drogere perioden beschikt over regenwater. U bespaart met de regenton op kostbaar drinkwater.

De Column regenton van Garantia is gemaakt van kunststof. De Column regenton heeft een vorm van een zuil die er erg stijlvol uit ziet en die dus ook overal rond het huis past. De regenton is voorzien van een grote opslag van maar liefst 550 liter.  Ondanks zijn grote capaciteit komt de regenton maar 52 cm van de wand af te staan en neemt hierdoor weinig ruimte in beslag. U kunt de regenton dan ook in looppaden of bij een veranda te plaatsen. De regenton is ook vorstbestendig mits hij leeg is en met de kraan open. De regenton wordt geleverd inclusief chromen kraan, die door het voorgevormde schroefdraad gemakkelijk in uw regenton te draaien is. Verder is de regenton UV en weerbestendig. 

De regenton is verkrijgbaar in twee kleuren, Steengrijs en Zandbeige. De regenton is ook verkrijgbaar in twee verschillende formaten, 350 en 550 liter.

Voor optimaal gebruik adviseren wij een vulautomaat aan.

EAN 4023122111283
Inhoud 550 - 599 liter
Kleur Steengrijs
Hoogte 200 - 249 cm
Gewicht 1
Afmeting 88 x 52 x 212 cm
Wel zo handig

Extra info

Meer informatie
Levertijd 3-5 werkdagen
Prijs €364,99