Classic ton groen 650 liter

€329,99

Classic ton groen 650 liter

lees verder
Levertijd 3-5 werkdagen

vergroten
Alles over het product

Specificaties

Wanneer u veel drinkwater gebruikt voor het bewateren van uw planten en het besproeien van uw tuin is het aanschaffen van een grote regenton een goede investering. De Classic regenton van Garantia zorgt voor een flinke watervoorraad zodat u weken vooruit kunt en ook tijdens de drogere perioden beschikt over regenwater. U bespaart met de regenton op kostbaar drinkwater.

De Classic regenton is een design regenton van het merk Garantia. De Classic regenton ziet er stijlvol uit waardoor die dus ook overal rond het huis past. De regenton is voorzien van een grote opslag van maar liefst 650 liter.  Ondanks zijn grote capaciteit komt de regenton maar 60 cm van de wand af te staan en neemt hierdoor weinig ruimte in beslag. U kunt de regenton dan ook in looppaden of bij een veranda te plaatsen. De regenton is ook vorstbestendig mits hij leeg is en met de kraan open. De regenton wordt geleverd inclusief chromen kraan, die door het voorgevormde schroefdraad gemakkelijk in uw regenton te draaien is. Verder is de regenton UV en weerbestendig. 

De regenton is verkrijgbaar in twee kleuren, beige en groen. De regenton is ook verkrijgbaar in twee verschillende formaten, 300 liter en 650 liter.

Voor optimaal gebruik adviseren wij een vulautomaat aan.

 

EAN 4023122200628
Inhoud 650 - 699 liter
Kleur Groen
Hoogte 150 - 199 cm
Gewicht 1
Afmeting 80 x 60 x 192 cm
Wel zo handig

Extra info

Meer informatie
Levertijd 3-5 werkdagen
Prijs €329,99