Chili Pepper

€299,00

Chili Pepper

lees verder
Levertijd Pre-order

vergroten
Alles over het product

Specificaties

Kweken onder een lage broeikas biedt vele mogelijkheden en zeker in deze ruime Chili Pepper met z’n dubbele ramen en handige houten en stalen uitzetters. Deze kas is uitermate geschikt voor het vroeg en laat kweken in volle grond, waarbij de gewassen worden beschermd tegen wind, hagel, nachtvorst en ongedierte. Deze broeikas bestaat uit een houten frame en heeft twee uitzetbare ramen met houten omlijsting. Het vurenhout heeft een dikte van 18 mm en is op ecologische wijze verduurzaamd met lijnzaadolie. Op die manier is het geschikt om jarenlang mee te gaan.

Prefabricage

De ruiten in deze broeikas zijn van 3 mm dik veiligheidsglas. De Chili Pepper wordt geleverd in prefabricage, dit betekend dat de voor- en achterzijde, net als de zijwanden en de uitzetbare ramen al per onderdeel gemonteerd zijn bij levering. Het aan elkaar bevestigen van de verschillende onderdelen is een eenvoudige montageklus.

Beluchting

Voor een goede beluchting kunnen beide ramen in twee standen worden geopend met houten uitzetters. De ramen kunnen ook volledig worden geopend dankzij het ijzeren scharnierarm, zodat de planten in de broeikas goed verzorgd kunnen worden.

Lengte:

138 cm

Breedte:

120 cm

Goothoogte:

30 cm

Nokhoogte:

40 cm

Oppervlakte:

1,7 m²

Materiaal:

Hout

Ramen:

2x kantelraam

Garantie:

2 jaar

 

Afdichting:

Veiligheidsglas

Afdichting-
bevestiging:

Geklemd in profiel

Onderhoudsadvies:

Jaarlijks beitsen

Wel zo handig

Extra info

Meer informatie
Materiaal Hout, Veiligheidsglas
Lengte Nee
Levertijd Pre-order
Pre-order Vanaf week 30
Prijs €299,00